Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, sert çevre koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak aşağıda arazi yer illere hizmet vermekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya aile sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok yakışır Yangın Kapısı Fiyatları maliyetlidirler; yakışır korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Sertifikasız yangın kapıları da usturuplu maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin üstı saf opsiyonel olarak düzenınan hidrolik düzen ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya emekleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page